REGISTRER DEG SOM
INTERESSENT I DAG!

Vi vil gjerne holde deg oppdatert.



10 NYE REKKEHUS PÅ KNAPPENTOPPEN

Bo høyt og fritt på Knappentoppen i Fyllingsdalen. Nå selger vi de 10 siste rekkehusene på Knappentoppen. Feltet ligger fritt til med flott utsikt mot Bønes og Løvstakken, samt Sælenvannet. Nabolaget består av eneboliger og rekkehus med barnefamilier.

I nærområdet finnes det flere lekeplasser og grønne lunger. Turstier og badeplassen ved Knappentjern- et finner du like i nærheten. Det er planlagt barnehage her på sikt. Nærmeste barneskole i området er Varden skole.

På Strømme gård er det godt å bo både for store og små.


Illustrasjonsbilde. Utsikt mot Sælenvannet.


Illustrasjonsbilde fasade R4 og R5

Ditt nye hjem

Bo barnevennlig nær både natur og by! Her kan du velge om du vil bo over 2 eller 3 plan med arealer fra 119 til 176 m2. De 10 rekkehusene er fordelt på to bygg, R4 og R5.

Alle boligene har kjellerstue/lekestue i underetasjen. Ønsker du deg enda et soverom, et kontor eller kanskje et bibliotek har flere av boligene mulighet for et ekstra rom. Se de ulike planløsningene i boligvelgeren, for hva som passer deg og din familie best.


Illustrasjonsbilde . Uteområde R4. Utsikt mot Sælenvannet.

Kvalitet og bokomfort

Knappentoppen bygges etter byggeforskriften TEK 10 som har høye krav til bygningsmessig kvalitet.

Du som beboer får en lavenergibolig med varmepumpe som reduserer energifor- bruket, samtidig som et godt inneklima oppnås.

Kanskje du kunne du tenke deg peisovn til kalde høst- og vinterdager? Det har du mulighet til som tilvalg!

Andre kvaliteter:

  • 1-stavs eikeparkett
  • Kjøkken-, bad- og garderobeløsninger fra HTH
  • Praktisk vaskerom
  • Kjellerstue i alle boliger
  • 1 stk. garasjeplass pr. bolig (2 stk ekstra parkeringsplasser skal selges etter første-mann-til-mølla prinsippet).
  • Sportsbod i garasjeanlegg
  • Mulighet for personlige endringer

Illustrasjonsbilde. Soverom R5-3

3-5 eller 6 soverom?

Antall rom er viktig for de fleste når de skal kjøpe seg ny bolig. I Knappentoppen kan du velge mellom 3, 5 eller 6 soverom, alt etter hva du og din familie trenger.

Se plantegninger i boligvelger. Det er stiplet opp forslag til ekstra soverom på tegningene. Kanskje du heller vil bruke det ekstra soverommet som kontor, eller walk-in-closet?

Alle soverom leveres med garderobeskap fra HTH, type Dekor Glatt Hvit.

2 eller 3 bad?

I Knappentoppen leveres alle bad helfliset med varmekabler i gulv.

Baderomsinnredningen leveres fra HTH, type Dekor Glatt Hvit.

Tidløst kjøkken og eksklusiv dansk kvalitet

I Knappentoppen får du moderne, lys kjøkkeninnredning som standard med fronten Focus hvit fra HTH. Integrerte hvitevarer fra Siemens følger også med! Deilig at boligene også har åpen stue- og kjøkkenløsning som gjør matlagingen sosial sammen med familie og venner.

Tilfør din personlighet!

Kjøper du rekkehus tidlig i prosessen har du mulighet til å velge mellom ulike skapfronter – uten ekstra kostnad! Gi kjøkkenet ditt en allsidighet der du kan trekke stilen i ulike retninger.

Velg mellom hele 8 ulike skapfronter uten ekstra kostnad!


Illustrasjonsbilde. Kjøkken bolig R5-3

Private uteplasser

Alle boligene får private markterrasser med utgang fra kjøkken. Velger du en av boligene over 3 etasjer får du også en privat terrasse på øverste plan. Alle boligene har uteplass/inngangssone fra veg.

Alle markterrasser får en liten “hagebod”. Praktisk for oppbevaring av grill og hageredskaper.

Fellesarealer

I Knappentoppen kan du også glede deg til flotte, felles uterom! Her er flere grønne lunger og lekeplasser i umiddelbar nærhet, samt en fotballbane. Møt naboen for en prat, luft hunden eller bare nyt naturen i nærheten.

Som tilvalg kan du velge om du vil så gress, legge fliser eller terrassebord på din private markterrasse. Har kan du og familien skape deres egen lille utesone med planter, busker og det som måtte være.


Illustrasjonsbilde. Fasade R4 og R5. Knappentjernet i bakgrunnen.


Illustrasjonsbilde. Stue bolig R5-3.